“Stands by me” – Smarta ställ för din smartphone!

Behöver du också ett ställ till din smartphone?

När du har ett videomöte, filmar dig själv, ser på film, när du använder mobilen som “minidator”, i kombination med ett trådlöst tangentbord, eller kanske bara som en stilig och personlig “parkeringsplats” i hemmet eller på kontoret.

Alla produkter är designade och handgjorda av mig, vilket innebär att varje exemplar har sin egen speciella karaktär. Jag jobbar endast med naturligt återvunnet svenskt trä, som till exempel grenar av rönn, ek, asp och tall. När du köper ett av min ställ får du inte bara ett användbart tillbehör för din smartphone, du får också ett konsthantverk som skiljer sig från det “vanliga” utbudet av mobilställ. Hållbart, miljövänligt och personligt!

Välkommen att komma förbi min verkstad/butik på Träsnidarvägen 42a, Hägersten, eller hör av dig med en förfrågan/beställning!

Modeller

“Big heart”
Mått: B 8 cm / H 3,5 cm / D 6,5 cm
Träslag: Asp

Pris: 225kr

“Apple”
Mått: B 5 cm / H 5,5 cm / D 5 cm
Träslag: Tall

Pris: 250 kr

“Nice dice”
Mått: B 4,5 cm / H 4,5 cm / D 4,5 cm
Träslag: Tall

Pris: 230 kr

“Fore!”
Mått: B 4,5 cm / H 4 cm / D 4,5 cm
Träslag: Asp

Pris: 245 kr

“Burger”
Mått: B 5 cm / H 3,5 cm / D 5 cm
Träslag: Tall

Pris utan gravering: 175 kr
Med gravering: 225 kr

Det går också bra att komma med specialbeställningar, som t.ex. gravering/inbränning av namn och mönster, och önskemål kring olika träslag, större partier, storlekar etc.

Köp direkt från verkstadsbutiken eller maila din beställning för postleverans.
Vänligen ange namn, mobilnummer, address och använd Swish för betalning till mitt privata nummer 073 555 97 05. Om varan finns i lager skickas den med vanlig post så fort betalning mottagits, och levereras inom två dagar, enligt postens vanliga rutiner.
(Vid postleverans tillkommer 50kr i fraktkostnad)

%d bloggers like this: